Sukladno odluci Skupštine i izvršnog odbora internet stranica udruge je minimalno dograđena i možemo biti mirni agodinu do godinu i pol dana kada će biti nužna značajnija nadogradnja,preslagivanje u izborniku je izvršeno i nadamo se kroz ovaj mjesec izmjeniti postojeće stare podatke i unijeti nove te sve promjene u posljednjem periodu dok stranica nije bila u funkciji.

Najveća novost će biti pod rubrikom "dokumentacija" gdje će se objavljivati: Pripremni radni materijali za sjednice, zapisnici Skupštine, Izvršnog i Nadzornog odbora, promemorije svih. donesenih odluka i biti objavljeni svi viažeći ugovori.

Značajna inovacija će biti  i u rubrici vijesti gdje će pored najnovijih vijesti biti moguć pregled po mjesecima i godinama, tj. vijesti se više neće brisati nakon proteka od godinu dana.

Međutim, da bi stranica bila zanimljivija i informativna potrebita je bolja suradnja vodstva,stručnih službi,voditelja lova i svih članova jer jedino tako možemo svima omogućiti brz pristup i saznanja o aktivnostima u udruzi i šire,a poželjno je da se što više članova uključi na forum udruge te svojim razmišljanjima, prijedlozima,komentarima, pohvalama, pokudama i sl. utječe na rad i aktivnosti udruge.

UREDNIK